Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010

Οι εποχές

Πως ν'αρνηθείς μια καρδιά, μια μέρα, ένα χαμόγελο, δυο λέξεις..κοιτούσαμε το ίδιο πράγμα βλέπεις..μα το βλέπαμε απο διαφορετικές μεριές. Βρήκα τι είμαστε..στεκόμασταν για ακόμα μια φορά μπροστά στο ίδιο μονοπάτι. Kι όσο άλλαζαν οι εποχές αυτό άλλαζε χρώματα. Πρώτο ερχόταν το φθινόπωρο. Κιτρίνιζε ο ουρανός, τα φύλλα, οι θάλασσες που δεν μας χωρούσαν πια. Το φθινόπωρο άρχιζαν τα καμώματα, σε αγκάλιαζα, σ'έχανα μέσα σε στενά και ήχους. Κι όταν τελείωνε η παράσταση, ερχόταν ο χειμώνας. Κρύος και βαρύς όπως κάθε χειμώνας μαζί σου. Εφευγαν οι γεύσεις, οι μυρωδιές, τα πουλιά που μου φερναν συνήθως τα μηνύματα σου..Τους χειμώνες δεν μιλούσαμε πολύ. Χωνόμασταν βαθιά μέσα στη γή και μετρούσαμε τις μέρες, γινόμασταν ένα με το σκοτάδι και περιμέναμε..Μέχρι να έρθει η άνοιξη αναδυθούμε στην επιφάνεια. Να δούμε το φώς...να μετρήσουμε τι χάσαμε και να αναπολήσουμε όλα αυτά που δεν θα ξαναρθούν..Με τις μέρες μας, στεγνώναμε το μονοπάτι, ανοίγαμε τον δρόμο, φτιάχναμε τα όνειρα μας..Ο,τι μας ταίριαζε το πακετάραμε για το ταξίδι του καλοκαιριού..

....

μα το καλοκαίρι δεν το θυμάμαι. Στεκόμουνα και κοιτούσα μπροστά. Θυμάμαι που προσπαθούσα να πιάσω το χέρι σου...μα δεν μπορούσα να το βρω. Ελειπες. Τα καλοκαίρια θυμαμαι όλο έλειπες.

2 σχόλια:

daskalos είπε...

Προς το Blog σας
Ένα blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε το ksipnistere βρίσκετε ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα blog της χώρας

Ιώ είπε...

πολυ γλυκο.. γραφεις τελεια.. συνεχισε :)